Étkezési igény bejelentése

Tisztelt Szülők és Diákjaink!

Iskolánk a szokásos módon, továbbra is lehetőséget biztosít a kedvezményes ebédelésre diákjai részére az Önkormányzat támogatásával úgy, hogy az önkormányzat fizeti az étkezési költség tetemes részét. Így a diákoknak továbbra is egységesen 335.-Ft-ba kerül a napi ebéd. További kedvezmény igénybevételére jogosultak a nagycsaládosok, tartósan beteg gyermekek, a gyermekvédelmi támogatásban részesülők és a gondozásban lévők is, 50 vagy 100%-os engedményre.

Az engedmény igénybevétele érdekében a mellékelt nyilatkozatot kell beküldeniük, minden tanév elején.

A gördülékeny adminisztráció érdekében az aktuális hónapra kitölthető táblázatot mellékelem és azt az email címemre kitöltve kérem szépen visszajuttatni. Így módom lesz előkészíteni az ebédbefizetéseket. A számlát az Önkormányzati GESZ állítja ki a befizetett összegekről.  A táblázat tartalmazza a tanítási szüneteket, ünnepnapokat, ill. a ledolgozandó napokat is.

január havi ebédbefizetés ideje december 13 – 17-ig tart.

Kérem a szülőket, hogy a gyerekeket figyelmeztessék az időpont pontos betartására! Sajnos a későn fizetőknek csak 2-3 nappal később tudjuk biztosítani az étkezést.

Az ebédbefizetés egyszerűen ellenőrizhető, minden diák névre szóló számlát kap a havi befizetésekről, de sajnos csak a tárgyhó végén.

Előre is köszönöm szíves együttműködésüket!

Üdvözlettel: Gondnok

Kérjük a kitöltött táblázatot szíveskedjenek a következő címre küldeni: fnmszki@gmail.com

A táblázat innen tölthető le:

Egyéb letölthető dokumentumok:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük