Étkezési igény bejelentése

Tisztelt Szülők és Diákjaink!

Iskolánk a szokásos módon, továbbra is lehetőséget biztosít a kedvezményes ebédelésre diákjai részére az Önkormányzat támogatásával úgy, hogy az önkormányzat fizeti az étkezési költség tetemes részét. Így a diákoknak továbbra is egységesen 335.-Ft-ba kerül a napi ebéd. További kedvezmény igénybevételére jogosultak a nagycsaládosok, tartósan beteg gyermekek, a gyermekvédelmi támogatásban részesülők és a gondozásban lévők is, 50 vagy 100%-os engedményre.

A gördülékeny adminisztráció érdekében az aktuális hónapra kitölthető táblázatot mellékelem és azt az email címemre kitöltve kérem szépen visszajuttatni. Így módom lesz előkészíteni az ebédjegyeket. A számlát az Önkormányzati GESZ állítja ki a befizetett összegekről.  A táblázat tartalmazza a tanítási szüneteket, ünnepnapokat, ill. a ledolgozandó napokat is.

Az ebédfizetés szeptember 01-én és 02-án lehetséges.

Megköszönöm, ha az előre kiszámolt összeget küldik be és nem itt kell pénzt váltani.

Előfordult néhány diáknál, megkapja ugyan az ebédpénzt otthon, de azt másra költi, így nem is ebédel. Ezt a visszajelzést kaptam a szülőktől, mikor a visszatérítésről érdeklődtek és azzal szembesültek, hogy nincs is ebédbefizetésük.

Az ebédbefizetés egyszerűen ellenőrizhető, minden diák névre szóló számlát kap a havi befizetésekről, csak el kell számoltatni Őket.

Előre is köszönöm szíves együttműködésüket!

Üdvözlettel:

Straub Ferenc gondnok, gazdasági ügyintéző email: fnmszki.gondnok@gmail.com

A táblázat innen tölthető le:

Egyéb letölthető dokumentumok:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük