Étkezési igény bejelentése

Tisztelt Szülők és Diákjaink!

Iskolánk továbbra is lehetőséget biztosít ebédelésre diákjai részére. A diákok a Fóti Kastély Étteremben ebédelhetnek napi 710.- Ft-ért. További kedvezmény igénybevételére jogosultak a nagycsaládosok, tartósan beteg gyermekek, a gyermekvédelmi támogatásban részesülők és a gondozásban lévők is, 50 vagy 100%-os engedményre.

Az engedmény igénybevétele érdekében a mellékelt nyilatkozatot kell beküldeniük, minden tanév elején.

2022. júliusától a Fóti Gazdasági Ellátó Szervezet (továbbiakban GESZ) központjának Közétkeztetési Csoportja látja el az étkezés megrendeléssel, kedvezmények érvényesítésével, számlázással kapcsolatos feladatokat.

Az étkezés megrendelése iskolás gyermek esetében írásban kell, hogy megtörténjen a GESZ Közétkeztetési Csoportnál. Az étkezés megrendelését év közben, az írásos szerződéskötést és a számla kiegyenlítést követő harmadik naptól tudjuk biztosítani. Augusztus 15. – szeptember 30. között 5 munkanap az eljárási idő. Az étkeztetés biztosításának feltétele az étkezési számla (számlák) befizetése.

A nyilatkozatokat a Fóti GESZ-hez kell eljuttatni e-mailben (kozetkeztetes.fotigesz@gmail.com címre), személyesen, vagy postai úton a következő címre:

Fóti GESZ Közétkezési Csoport 2151 Fót, Dózsa György út 12-14.

Az önkormányzat rendelete alapján a szülőknek a tárgyhót megelőző hónapban kell kifizetniük az ebédet. A térítési díj április 1-től 710 Ft/adag.

Ha a szülők nem fogják legkésőbb 2023. július 30-ig írásban megrendelni az ebédet, és így nem tudjuk kiszámlázni nekik előre, akkor szeptemberben 2 db számlát fognak kapni, egyet a hó elején, egyet pedig a hó közepén (októberi előre számlázás miatt).

Az étkezést lemondani a lemondással érintett napot megelőző 2 munkanappal reggel 8:30 óráig lehet. A fennmaradó két napi ebédet a Fóti Kastély Étteremből a szülők, illetve hozzátartozók hazavihetik.

Az ebédlemondást a következő címen tudják megtenni: fnmszki.gondnok@gmail.com

A megrendelő nyomtatványt mindenkinek ki kell tölteni, a többit csak azoknak, akik kedvezményt szeretnének igénybe venni.

Letölthető dokumentumok:

Vélemény, hozzászólás?